Yeelight Smart Sänglampa Staria Pro

17180 - Yeelight

Här har du en smart sänglampa som du kan justera ljusstyrka och färg på men som även kan ladda din smartphone.

899.00 kr
Ordinarie 1299.00 kr , du sparar 400.00 kr, (31%)
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
29 KR FRAKT (FRITT ÖVER 399 KR)
Den här bordslampan Staria Pro från Yeelight är en smart sänglampa som förutom att ge ljus med olika ljusstyrka och färgtemperatur också möjliggör trådlös laddning av din smartphone. Tack vare kompatibilitet med Google Assistant, Apple HomeKit, SmartThings och Alexa kan du styra det med din röst. Lampan tillåter trådlös laddning av smartphones eller hörlurar som har möjlighet till induktionsladdning. Laddning med 10W är effektiv och en extra aluminiumplatta är placerad som släpper ut värme och möjliggör ännu snabbare laddning.
 
Vid designen av denna stilrena lampa förlitade ingenjörerna sig på ljuskomfortkurvan så att det emitterande ljuset inte täcker dina ögon och är så bekvämt som möjligt. Med Staria Pro-lampan kan du justera ljusstyrkan och färgtemperaturen för att skapa önskad atmosfär hemma. Om du inte har en smartphone eller annan mobil enhet i närheten kan du också styra lampan manuellt. Tack vare pekskärmen kan du justera lampans ljusstyrka och ljustemperaturen i området 2700 - 6500K. Lampan är tillverkad av PC-material som gör lampan perfekt diffunderande ljus. Dessutom kommer värdet på 350 lumen inte att blända, vilket gör den till en perfekt sänglampa. 
 
Tack vare kompatibilitet med Apple HomeKit-appen kan du styra sänglampan med din röst. Styr det enkelt och bekvämt från din iPhone, iPad, Apple Watch och Mac. Skapa ditt eget smarta hem tillsammans med andra smarta enheter i Apple HomeKit-appen. Förutom att styra lampan med Yeelight-applikationen kan du även ansluta den till intelligenta Google Home-, Samsung SmartThings- och Amazon Alexa-system. Tack vare detta kommer du att kunna njuta av att kunna fjärrkontrollera din lampa helt med den valda applikationen eller rösten.
 
Sänglampan har en enkel men elegant design. Den är gjord av högkvalitativa material, behaglig att ta på och är samtidigt extremt hållbar. Den tidlösa designen gör den lämplig för alla typer av interiörer. Halkskyddande silikonremmar placerade på enhetens botten gör att lampan inte glider på den yta där den står och gör att den står på ett ställe, och skärmjusteringen inom området 30 ° gör att du kan ställa in ljusvinkeln. Du kan placera den var du vill och njuta av intelligent Yeelight-belysning i ditt hem.

Specifikationer

Modell: YLCT03YL
Färg: Vit
Ljusstyrka: 40lm~400lm @4000K
Storlek på produkt: 229 x 164 mm
Färgtemperatur: 2700 K - 6500 K
Laddningskraft: 10W
Lampkraft: 22W
Färgåtergivningsindex: 95Ra
Kontakt: WiFi (802.11 b/g/n 2,4 GHz)
Mjukvara: Android 4.4, iOS 8.0 och senare
Ström: 100-240V-50/60Hz 0.35A
Livstid: 25000h

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: