Viomi Smart Robotdammsugare SE

15746 - Viomi

En smart, effektiv och stilren robotdammsugare som både dammsuger och moppar.

3890.00 kr
Ordinarie 4395.00 kr , du sparar 505.00 kr, (11%)
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
29 KR FRAKT (FRITT ÖVER 399 KR)
Den senaste generationen av Viomi SE-robotdammsugare är full av innovativa lösningar som effektiviserar städningen. Den är utrustad med toppmodern laserradar, ett integrerat dammsugnings- och moppsystem som lämnar golvet rent och glänsande. Den kringgår effektivt alla hinder och den robusta sugmotorn med hög effekt kan hantera alla typer av smuts och skräp utan problem. Den senaste generationens LDS-precisionslaserradar har ett 360-graders globalt skanning- och kartläggningssystem som gör att du kan planera din robotdammsugares arbete korrekt. En hög skanningsfrekvens på 6 x 360 ° / sek, kombinerat med en räckvidd på upp till 8 meter, möjliggör enkel och snabb kontroll även i rum med många hinder.
 
Cortex-A7-chip med 1,2 GHz-funktioner och SLAM-algoritm möjliggör snabb drift och kartläggning och fastställande av rutt i realtid. Rengöringseffektiviteten har ökat med 30% jämfört med V2 Pro-modellen genom att optimera ruttvalet för att minimera städningstiden. Intelligent uppdatering och automatisk igenkänning av flerskikts kartor och frånvaron av ny kartläggning möjliggör snabb och enkel användning av roboten även i villor och flernivåhus. Roboten lagrar upp till 5 kartor, så att den automatiskt anpassas till det kända utrymmet och effektivt städar varje rum.
 
Med den tillhörane applikationen kan du planera upp till 7 städ-arbeten så att du kan välja de timmar eller rum som behöver rengöras. Dessutom ger vart och ett av diagrammen möjlighet att ställa in en specifik sugkraft, men också nivån på moppningen. Dammsugaren kan behandla varje rum på olika sätt enligt dina önskemål, beroende på behov och smutsnivå. Robotdammsugaren låter dig bestämma rengöringszonerna med applikationen. Friheten att välja områden och rum möjliggör helt skräddarsydd rengöring. Dessutom låter systemet dig ställa in virtuella väggar eller förbjudna områden så att dammsugaren bara rör sig i utvalda områden.
 
Den extremt höga sugkraften på 2200 Pa ger dig obegränsade rengöringsmöjligheter i ditt hem. Robotdammsugaren kan enkelt hantera hår, matrester och damm. Dessutom, tack vare förbättringar i motorn jämfört med V2 Pro, har rengöringsprestandan på hårda ytor men även mattor ökat avsevärt. Roboten är utrustad med en konstant tryckvattenpump som inte påverkas av den återstående volymen vatten och olika externa faktorer. Tack vare kontinuerlig drift säkerställer den tillräcklig fuktighet hos moppen och därmed bättre rengöringsprestanda. Vattenflödet styrs efter behov och det finns tre nivåer att välja mellan samt en stor mopp med en yta på 325 cm2 som möjliggör grundlig rengöring av alla utrymmen.
 
Det innovativa Y-Mopping 2.0-systemet är en uppdaterad algoritm som simulerar flera manuella rengöringar. Beroende på vilken typ av förorening som helst kommer roboten att välja lämpligt läge. Den S-formade rutten möjliggör effektiv rengöring och snabb borttagning av damm och smuts från ytor. Det Y-formade spåret används mest för tung smuts som lätt kan avlägsnas genom dubbelriktad dammsugning och tvättning.
 
Robotdammsugaren har ett högeffektivt batteri med en kapacitet på upp till 3200 mAh som möjliggör 150 minuters oavbruten drift. Under en battericykel kan roboten enkelt rengöra en yta på nästan 200 m2, det vill säga hela huset eller flera gånger i en lägenhet. Kombinationen av ett effektivt batteri och innovativa kartläggningssystem gjorde det möjligt att uppnå så hög effektivitet och effektivitet hos robotdammsugaren.
Robotdammsugaren har förmågan att övervinna hinder och få enkel åtkomst i alla rum. Den kan enkelt hantera alla hinder upp till en höjd av 2 cm, tack vare sin klass 12-sensor, det upptäcker bland annat mattan som enheten kan köra på.
 
Viomi SE stöder 11 olika språk. Det är lättare än någonsin att förstå specifika uttalanden från en robotdammsugare. Språkändringar kan göras på några sekunder i den medföljande applikationen.
 
Intelligent återupptagning av roboten även efter lossning från sin laddningsstation gör att du kan fortsätta rengöra på exakt samma plats. När batteriet är lågt kommer enheten att sluta fungera och återgå till sin laddningsstation och när batteriet är laddat återgår det till sitt tidigare läge och undviker att kringgå eller upprepa ytrengöring.

Specifikationer

Modell: V-RVCLM21A 
Färg: Vit, svagt rosa detaljer
Storlek på produkt: 350 x 350 x 94,5 mm
Vikt: 4,4 kg
Batterikapacitet: 3200 mAh
Sugkraft: 2200 Pa
Dammbehållare: 300 ml
Vattenbehållare: 200 ml
App kontroll: Ja
Städtid: Upp till 120 minuter
Funktioner: Städplanering, självladdning, fjärrkontroll, moppa,  virtual wall
Maxhöjd på tröskel: 2 cm

Funktioner och finesser:
Laddningsstation
Kraftullt batteri
Huvudborste
Vattenbehållare
Vattenbehållare / damm 2 in 1
Återanvändbar blöt mopp
Återanvändbar blöt och torr mopp
2 x Sidoborstar

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: