UGreen Bluetooth 5.0-mottagare USB/AUX 3.5 mm - Svart

16153 - UGreen

Med denna praktiska enhet kan du enkelt förvandla ditt vanliga billjudsystem till en universell Bluetooth-högtalare.

149.00 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
29 KR FRAKT (FRITT ÖVER 399 KR)
Den här svarta Bluetooth 5.0-mottagaren erbjuder en stabil anslutning och fantastisk ljudkvalitet. Den har en räckvidd på upp till 10 meter som ger obegränsad frihet. Den har stöd för två enheter samtidigt och bred kompatibilitet ger ännu fler möjligheter. Produkten är också extremt hållbar och enkel att använda - kolla och se själv! Med denna praktiska enhet kan du enkelt förvandla ditt vanliga billjudsystem till en universell Bluetooth-högtalare. Detta frigör dina händer och ger dig möjlighet att prata bekvämt i telefonen i din bil vilket också underlättas av den inbyggda mikrofonen. Det är också ett utmärkt sätt att öka körsäkerheten.

Den här enheten gör det möjligt att ansluta två enheter samtidigt. Detta låter dig lyssna på musik på en av dem och hantera samtal med hjälp av den andra. Telefonen kommer inte att avbryta din favoritlåt längre. Enheten imponerar med sin breda kompatibilitet. Du kan enkelt ansluta den till en förstärkare, hörlurar, bärbar dator, telefon eller bil. Mottagaren stöder också traditionella högtalare. Med dess hjälp kan du förvandla denna typ av enhet till ett trådlöst ljudsystem och njuta av den utmärkta ljudkvaliteten på dina favoritlåtar.
 
Enheten är utrustad med en LED-indikator som ger information om enhetens driftstatus. Den blinkar för att indikera bland annat aktivering av mottagaren, korrekt anslutning, musikuppspelning och inkommande samtal. Detta lilla men praktiska element underlättar användningen av produkten. Enheten är dessutom mycket enkel att använda. Det är bara att sätta i USB- och AUX-kontakterna i lämpliga uttag och sedan slå på Bluetooth på din telefon för att sedan para ihop dem. Sedan är det bara att börja njuta av din musik och prata bekvämt och säkert på din telefon.
 
Kabeln är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar inte bara överföringsstabilitet utan också extraordinär hållbarhet. Detta gör enheten motståndskraftig mot skador. Den vridna strukturen och det böjningsbeständiga TPE-materialet gör att du kan njuta av enhetens funktion under lång tid.

Specifikationer

Modell: CM309 
Vikt: 42 g
Färg: Svart
Bluetooth namn: Ugreen-70601
Bluetooth version: 5.0
Frekvens: 20Hz - 20kHz
Lampor: LED röd & blå
Känslighet: 94 dB

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: