UGreen AV133 Ljudkabel RCA hane-hane - 3m Grå

16147 - UGreen

Den här ljudkabeln ger dig oändligt med möjligheter och ger dig fantastisk kvalitet på både bild och ljud!

119.00 kr
Ordinarie 149.00 kr , du sparar 30.00 kr, (20%)
I lager (8 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
29 KR FRAKT (FRITT ÖVER 399 KR)
Den här gråa RCA-kabeln AV133 från UGREEN erbjuder dig tusentals extraordinära möjligheter. Den är 3 meter lång och har guldpläterade kontakter som ger en perfekt anslutning och det nylonflätade skalet skyddar kabeln från skador. Kabeln erbjuder exceptionell bild- och ljudkvalitet, tillförlitlig överföring och bred kompatibilitet. Utnyttja de många möjligheter som denna praktiska kabel erbjuder. Anslut dina högtalare till din TV och slå på ditt favoritbands konsert för att njuta av klart, högt och tydligt ljud. Du kan också ansluta din DVD till TV:n för att titta på fantastiska filmer och serier i utmärkt kvalitet.
 
Kabeln ger en stabil, pålitlig överföring. Den har en kopparkärna som är utrustad med dubbelt skydd för att eliminera eventuella störningar. Oavsett vad du gör kan du njuta av fantastisk bild och ljud utan ens de minsta anslutningsproblemen. De guldpläterade kontakterna är utformade på ett sådant sätt att när de är anslutna sitter de ordentligt fast på rätt plats och de kommer inte lossna samt faller inte ut. De är också motståndskraftiga mot slitage. Tack vare dem kan du alltid räkna med en stabil, problemfri anslutning.
 
Kabeln har även metallskydd som inte bara skyddar kabelkomponenterna utan som också ger en elegant karaktär. Särskilt känsliga områden är utrustade med ett böjbeständigt lock som förhindrar skador. Men det är inte allt, den har även flätad nylonbeläggning som skyddar kabeln från skador, vilket innebär att du kan använda den under lång tid.

Specifikationer

Modell: RCA Male to Male Coaxial Cable Copper Case Cotton Braid / AV133
Storlek på produkt: Längd 3 m
Vikt: 102 g
Färg: Svart
Typ: RCA
Material: Flätad nylon kring sladd
Kontakt: Guldpläterad 
Dirigent: Koppar

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: