Petoneer Smart odör-eliminator pro

17895 - Petoneer

Den här smarta enheten tar bort all dålig lukt som kommer från kattlådan.

449.00 kr
Ordinarie 549.00 kr , du sparar 100.00 kr, (18%)
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
29 KR FRAKT (FRITT ÖVER 399 KR)
Med denna Smart Odör-Eliminator Pro från Petoneer ser du till att få renare, friskare och hälsosammare luft med mer behagliga dofter inomhus. Eliminatorn ger effektiv sterilisering och deodorisering utan att producera onödiga förbrukningsvaror så det är miljövänligt och gör det lättare att spara pengar. Koppla ihop eliminatorn med en app för att få tillgång till användbar information. Enheten är utrustad med en infraröd sensor som känner av ditt husdjurs närvaro. Det hållbara batteriet ger upp till 4-7 dagars användning för enheten, vars kompakta storlek gör den lämplig för många användningsområden.
 
Enheten använder aktiv oxigen och negativa joner för att på ett tillförlitligt sätt eliminera lukt och garantera grundlig sterilisering. Det fungerar i en 360 ° -radie, så det täcker hela utrymmet - ingen vrå eller springa kommer att missas. Så det ger ren och frisk luft för dig och ditt husdjur. Det minskar lukten med en noggrannhet på 84,8% och har en steriliseringsgrad på 99,91%. Smart Odör Eliminator Pro kommer att överraska dig med dess effektivitet!
 
Ozon bidrar inte bara till att eliminera lukt utan handlar också effektivt om bakterier, vilket förhindrar att de förökas och infektioner förekommer. Eliminatorn producerar också negativa joner. Allt detta hjälper till att bli av med den obehagliga lukten, samt ta hand om bättre luftkvalitet på den valda platsen. Så din katt kan säkert använda kattlådan - risken för obehagliga infektioner kommer att minskas avsevärt.
 
Smart odör eliminator pro fungerar med jämna mellanrum för att ge dig konsekvent och effektiv prestanda. Allt du behöver göra är att sätta på den och den tar hand om resten på egen hand. Enheten aktiveras var 15: e sekund för att eliminera lukt, bakterier och damm i 15 sekunder. Detta är den optimala lösningen som garanterar oavbruten, effektiv rengöring.
 
Det slutar dock inte där! Enheten är utrustad med infraröda sensorer som kännetecknas av sitt breda utbud och höga detekteringsprecision. Det betyder att när din katt kommer in i kattlådan slutar eliminatorn tillfälligt att fungera. När ditt husdjur har avslutat sitt besök och sensorerna upptäcker att djuret har flyttat på sig kommer Smart Odör Eliminator Pro att aktiveras igen efter en minut och börja rena luften kontinuerligt.
 
Enheten stöder Bluetooth-anslutning och du kan para ihop den med Petoneer-appen. När du har gjort det kan du få tillgång till viktig information som batteristatus på eliminatorn. Du kan även kontrollera hur ofta din katt använder kattlådan - ett ungefärligt antal tack vare infraröda sensorer.
 
Eliminatorns kompakta storlek gör att du framgångsrikt kan använda den i små utrymmen på cirka 0,125 m3. Du kan enkelt installera den i papperskorgen och mer! Det fungerar också bra i ett skoskåp, under diskbänken, i kylskåpet och till och med i en papperskorg med lock. Kort sagt är den lämplig för användning var som helst obehaglig eller intensiv lukt kan uppstå.
 
Enheten är utformad för att ge användarna maximal bekvämlighet. Inbyggda LED-indikatorer ger dig den viktigaste informationen relaterad till statusen för eliminatorn och dess batteri. Smart Odor Eliminator Pro är även lätt att installera och har ett specialdesignad monteringsfäste som skyddar den från att falla. Enheten har också en intuitiv knapp som har placerats på ett sådant sätt att risken för att du oavsiktligt trycker på den reduceras till ett minimum.
 
Smart odör eliminator pro kräver inga extra batterier eller extern strömkälla. Enheten är utrustad med ett hållbart 2600 mAh batteri. Du laddar den med en USB-C-kabel vilket ger en arbetstid på upp till 4-7 dagar. Är du rädd för att eliminatorn oväntat kommer att vägra dig service i det minst lämpliga ögonblicket? Var inte! När batteriet redan är lågt tänds motsvarande indikator rött.
 
I förpackningen ingår Smart odör-eliminator pro, monteringsfäste, 2 st skumklistermärken, USB-C till USB-A-kabel och QIG.

Specifikationer

Modell: Smart Odor Eliminator Pro / SU001-T
Storlek på produkt: 83 x 83 x 33 mm
Färg: Vit
Material: ABS
Tillämpligt utrymme: 0.125m3
Kraft: 0.35W
Spänning: DC 3.4 V ~ 4.2 V
Vikt: 121 gram

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: