My Little Pony - Oh My Giggles - Pinkie Pie

9627 - My Little Pony

Oh My Giggle Pinkie Pie från My Little Pony är en interaktiv leksak som kommer garanterat få dig att fnittra tillsammans med henne!

299.00 kr
Ordinarie 369.00 kr , du sparar 70.00 kr, (19%)
I lager (4 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Om det är något Pinkie Pie älskar mer än att planera kalas, är det att skratta!
Hör Pinkie Pie skratta med den här kittliga figuren som är lika rolig och tokig som sin karaktär, som älskar att underhålla andra. När barnen kittlar Oh My Giggles Pinkie Pie-leksaken börjar hon fnittra, vicka på sig och skratta! Kittla Pinkie Pie på bröstet för att höra henne fnittra – ju mer du kittlar henne, desto mer skrattar hon och desto snabbare rör hon på sig!
 
Ljuden och rörelserna kan även aktiveras med ljussensorn i figurens mun. De som gillar TV-serien My Little Pony: Vänskap är magisk kan ha roligt och skratta tillsammans med denna interaktiva leksak som rör sig och ger ifrån sig skrattande ljud. Pinkie Pie är en rosa jordponny med rosa man och svans. Figuren har långt, rotat hår och sitt karakteristiska cutiemark med tre ballonger. Denna My Little Pony är en perfekt present för tjejer och killar på 3 år eller äldre. Rolig för barn att leka med på egen hand eller tillsammans med sina kompisar!

Specifikationer

Rekommenderad ålder: + 3 år
Storlek på förpackning: 25 x 25 x 9 cm
Storlek på produkt: -
Material: Plast
Ingår Batteri: Nej enbart demobatterier (Kräver 2 x AA)
CE-märkt

Rekommenderas ej för barn under 3 år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk! 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: