Mustang Gasolgrill i rostfritt stål med kylskåp & diskbänk - Ametist

11938 - Mustang

En lyxig gasolgrill helt i rostfritt stål som blir den perfekta mittpunkten i ditt utekök!

33995.00 kr
Ordinarie 39995.00 kr , du sparar 6000.00 kr, (15%)
I lager (1 st)   Leveranstid: 5-8 dagar
Vem älskar inte den där fantastiska doften av nygrillat i ett fantastiskt sommarväder? När någon säger ”sommar” är det många som förknippar detta med grillad mat som kan ätas ute i det härliga vädret. Det går självklart att grilla ute året runt men bekvämligheten gör att det oftast gör under årets något varmare månader.
 
Med denna grymt lyxiga gasolgrill helt i rostfritt stål för hög hållbarhet, har du en grillyta på hela 97 x 46 cm – nästan en hel meter grillyta och 31.5 kW totaleffekt! En riktig bjässe till grill som kommer att göra grannarna avundsjuka och vilja komma över på grillad middag varje dag! Förutom den maffiga grillytan finns det även en kylskåpsmodul i rostfritt stål med glasdörr som är upplyst med blått LED-ljus. Även reglagen och inuti grillen har blått LED-ljus som gör det mycket enkelt att grilla även när det är mörkt ute! Den här grillen passar perfekt som en mittpunkt i ett lyxigt utekök.
 
Som om det inte vore nog med den maffiga grillen och kylskåpet – det finns även en diskho med vattenkran! Du kan laga hela måltiden vid denna lyxiga grill som är utrustad med allt du behöver för att skapa den perfekta måltiden! Under grillen finns det tre skåp och även tre lådor där du kan förvara alla dina grillredskap. Grillspett och uteskydd för din grill samt 2 grillgaller (29 x 45,5 cm) och grillplatta i gjutjärn (35 x 45,5 cm) ingår!
 
Själva grillen har fina funktioner och finesser såsom ett lock som är byggt i dubbelt lager med en stor termometer som visar temperatur inne i grillen vilket gör att du kan hålla stenkoll på att maten alltid tillagas under rätt temperatur (0 - 430℃). Grillen har 6 huvudbrännare (3,9 kW) och 1 sidobrännare (3,6 kW) och en roterande infraröd värmare (4,5 kW). Vilket ger den totala kraften på hela 31.5 kW!
 
Mer behöver inte sägas än att denna grill är den perfekta grillen för dig och kommande grillmiddagar! Den blir definitivt ett blickfång i din trädgård och kommer att ge dig förutsättningen att grilla fantastisk god mat. Njut av din fantastiska grill och dess lyxiga funktioner!

Specifikationer

Märke: Mustang
Mått: 274,5 x 63 x 120 cm
Grillyta: 96 x 46 cm
Arbetshöjd: 90 cm
2 st Galler: 29 x 45,5 cm
Gjutjärns grillplatta: 35 x 45,5 cm
Uppvärmningsställ: 95,5 x 14 cm
Färg: Silver
Material: Rostfritt stål
Totaleffekt: 31.5 kW 
Info: Gasförbrukning 2328 g/h
Info kylskåp: 220-240V 50Hz 80W IPX4 kompressor. 
Garanti 2 år.
CE-Märkt
 
OBS! Denna produkt är en beställningsvara och har längre leveranstid än normalt!
Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: