Ferrari

Bburago Ferrari tillverkar sina leksaks-sportbilar och dess tillbehör av hög kvalité med hög detaljrikedom. De har formgjutna kroppskal i metall och har alla realistiska designer av riktiga Ferraris. Deras realistiska sportbilar är därmed oerhört populära och är kul att både samla på och leka med.
Vi på HandelsAvenyn vill alltid sälja produkter som vi kan stå bakom till 100% vilket vi verkligen känner för Bburago Ferrari som är medvetna tillverkare. De vill se till att deras konsumenter vet vart deras produkter är tillverkade och vill säkerställa att det görs i humana och säkra förhållanden. Genom att de håller en direkt och konstant kontakt till fabrikerna kan de se till att industrierna följer säkerhetsreglerna samt humanitära arbetsförhållanden. De har blivit certificerade med ICTI (The International Council of Toy Industries) CARE Process. 

Leker du med Bburago Ferraris bilar kan du vara säker på att ha högkvalitativa och schyssta produkter där allt har gått rätt till – från tillverkning till din hand.