Edifier R1280DB Högtalare 2.0 - Brun

18042 - Edifier

R1280DB-högtalarna har ett klassiskt utseende som du kommer att älska, tillsammans med alla nya funktioner. Den enkla träfinishen ger intrycket av elegans och lyx.

1590.00 kr
Ordinarie 1990.00 kr , du sparar 400.00 kr, (20%)
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
29 KR FRAKT (FRITT ÖVER 399 KR)
De här bruna R1280DB-högtalarna från Edifier har ett klassiskt utseende som du kommer att älska, tillsammans med alla nya funktioner. Den enkla träfinishen ger intrycket av elegans och lyx samt hemtrevnad. Förbättrade specifikationer uppfyller standarderna för professionalism samtidigt som kvalitet och prestanda förbättras. Den naturligt inställda högtalaren spelar riktigt bra i nästan alla rum och förbättrar stilen i ditt hem. Svart med trädesign håller den klassiska stilen med en ny twist av modern teknik. Nu kan dina högtalare smälta in bra med din dator, TV, skivspelare eller någon annan enhet.
 
Högtalarna är utrustade med alla nya funktioner i moderna högtalare. Nya ingångar inkluderar nya optiska, koaxiala och Bluetooth trådlösa ingångar. Detta är ny kvalitet för en topp Edifier-produkt. Med knapparna på sidopanelen kan du justera equalizern efter eget tycke. Kontrollerna finns på den aktiva / drivna högtalaren. Använd den nya trådlösa fjärrkontrollen för att styra dina Bluetooth-anslutna enheter. Kontrollera uppspelning med knapparna i rutan med Bluetooth-logotypen.
 
Nyligen tillagda ingångar, som optisk och koaxial, uppgraderar vårt standardhögtalarsystem till ett full HD-högtalarsystem. Tillsammans med de nya tilläggen har RCA-kontakterna förblivit i takt med att behålla möjligheten till RCA- eller AUX-anslutningar. Dessa högtalare får enkelt plats i bokhyllan, på tv-bänken, hyllor och andra ytor i ditt hem. De kommer att vara ett stilrent inslag i ditt hem samtidigt som de ger kristallklart ljud. 

Specifikationer

Modell: R1280DB  
Färg: Brun
Effekt: L / R: 21W + 21W RMS
Signal / brusförhållande: 85dBA (A)
Ljudnivå: 25dB (A)
Ingångskänslighet: LINE IN1: R / L: 450 ± 50mV; LINE IN2: R / L: 550 ± 50mV; OPT / COA: R / L: 500 ± 50 mFFS; Bluetooth: R / L: 700 ± 50mFFS
Frekvenssvar: 55Hz-20KHz
Basenhet: 4 tum (116 mm)
Diskanthögtalare: 13 mm silke dome diskant

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: