Edifier C2XD Högtalare 2.1 - Svart

18039 - Edifier

Dessa C2XD 2.1-högtalare från Edifier är perfekta för alla musikälskare och för alla spelare. Anslut dem till din dator och mer.

1290.00 kr
Ordinarie 1690.00 kr , du sparar 400.00 kr, (24%)
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
29 KR FRAKT (FRITT ÖVER 399 KR)
Dessa svarta C2XD 2.1-högtalare från Edifier är perfekta för alla musikälskare och för alla spelare. Anslut dem till din dator och mer. Med en oberoende förstärkare och en ytterligare 6½ "subwoofer ger högtalarna dig kristallklart ljud på högsta nivå. Dessutom eliminerar Intelligent Distortion Correction-tekniken effektivt ljudförvrängning, även vid höga volymnivåer. Den levereras också med en praktisk fjärrkontroll.
 
C2XD-förstärkaren är en oberoende enhet, så du har frihet att placera dina högtalare och justera deras placering efter dina behov. Förstärkaren är utrustad med en lättläst LED-skärm och en ljuduttag som gör att du kan ansluta hörlurar. Med en stor, bekväm ratt kan du justera volymen. Du kan också justera diskant och bas, samt välja ingång, så att du kan njuta av utmärkt ljudkvalitet och optimal effekt från förstärkaren.
 
Den medföljande subwoofern genererar en RMS på 35 watt. Dessutom har basreflexporten placerats på baksidan av enheten så att den kan ge förbättrad, fördjupad bas. Kombinerat med avancerade satelliter, kommer det att ge dig härliga, rikt detaljerade, naturliga ljud.
 
Det medföljer en trådlös fjärrkontroll som låter dig få praktisk och bekväm kontroll över dina högtalare. Genom att använda den får du nästan obegränsad kontroll över ljudet. Du kan till exempel höja eller sänka volymen, justera diskant och bas, välja ingångar, stänga av enheten eller sätta den i standby-läge. Allt ligger i dina händer! Dessa högtalare sticker ut för sin breda kompatibilitet. De är utrustade med flera 3,5 mm ljudingångar - optiska, RCA och fler. Du kan enkelt ansluta dem till din bärbara dator, dator, MP3-spelare och till och med spelkonsol. De kommer att fungera perfekt med det mesta av din utrustning.
 
Vad gör C2XD-högtalarna mer imponerande med utmärkt ljudkvalitet? Flera faktorer bidrar till detta. Patenterad Intelligent Distortion Correction-teknik säkerställer att även när du lyssnar på musik med hög volym kommer du inte att störas av obehagligt knakande och visslande. Sidenmembranet ger bättre ljudkvalitet och snabbare, mjukare respons. Dessutom förstärker trähöljet på satelliterna och subwoofern ljudet.
 
I förpackningen ingår det subwoofer, förstärkare, 2 st satellit, fjärrkontroll, 3,5 mm till RCA ljudanslutningskabel, fiberoptisk ljudanslutningskabel, användarmanual.
Dessa högtalare kommer att imponera på dig med sitt fantastiska ljud och bas. Anslut dem till nästan vilken enhet som helst och njut av dess kristallklara ljud.

Specifikationer

Modell: C2XD 
Färg: Svart
Total uteffekt: R / L: RMS 9W x2; SW: RMS 35W
THD + N (testnivå): 10%
Signal / brusförhållande: ≥85dBA
Frekvensomfång: 55Hz-18KHz (± 6dB)
Ljudingång: Optisk, extra, RCA
Ingångskänslighet: R / L: 450mV ± 50mV; SW: 150mV ± 50mV
Justering: Fjärrkontroll, ljudingång, bas- och diskantjustering, volymkontrollknappar och slå på förstärkaren
Högtalarenhet: Basenhet: 6½ "(166mm), magnetiskt skärmad, 4Ω; Mellanslagsenhet: 3 "(78 mm), magnetiskt skärmad, 4Ω; Diskant: ¾ ", magnetiskt skärmad, 4Ω;
Storlek på måttförstärkare: 250x78x255mm
Storlek på satellit: 130x90x180mm
Storlek på subwoofer: 288x232x242mm
Nettovikt: 7,8 kg

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: