DDPAI Dashcam/Bilkamera Mini 3 32GB UHD 1600p/30fps

17985 - DDPAI

Med denna dash camera kan du fånga händelser på vägen med alla detaljer.

1159.00 kr
Ordinarie 1399.00 kr , du sparar 240.00 kr, (17%)
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
29 KR FRAKT (FRITT ÖVER 399 KR)
Den här Mini 3 dash-kameran/bilkameran från DDPAI spelar in video i 1600p-upplösning och kan spela in från flera perspektiv tack vare sin roterbara design. Inbyggt Wi-Fi ger en snabb och pålitlig anslutning och eMMC5.1-minne garanterar snabb datalagring och läsning. Med den medföljande fjärrknappen kan du styra kameran trådlöst och den dedikerade DDPAI-appen gör att du enkelt kan förhandsgranska inspelade bilder, redigera och dela dem. I förpackningen hittar du också en praktisk billaddare.
 
WDR-teknik, möjligheten att ta 2688x1944 HD-video och 1600p-foton, en stor F1.8-bländare och så många som 5 miljoner pixlar som alla ger kameran Mini 3 en suverän bildkvalitet som kommer att imponera på dig med skärpa, rika detaljer och livfulla färger - i både ljus och mörk belysning. Dessutom är visningsformatet 16: 9 mer naturligt och behagligt för ögat. OV05A10-sensorn och Cortex A17 + Cortex A7 2-kärnprocessor från HiSilicon ansvarar bland annat för så bra kamerafunktioner.
 
EMMC5.1-minnet är inbyggt direkt i enheten, vilket säkerställer snabbare och säkrare prestanda. Det låter dig spara och läsa data upp till 5500 gånger med en hastighet på upp till 100 MB / s. Så du kan vara säker på att du inte tappar en viktig inspelning när du minst förväntar dig det. Kameran har utrustats med en avancerad tyngdkraftssensor som möjliggör automatiskt skydd av inspelningen - till exempel från en olycka. Så du riskerar inte att förlora dina viktigaste bilder. Det finns också en 24-timmars parkeringsövervakningsfunktion. I det här läget kan kameran spela in alla som försöker skada din bil. (Obs! För att använda 24-timmars parkeringsövervakning krävs ett extra trådbaserat kit som måste köpas separat). 
 
I förpackningen finner du en tredje generationens fjärrknapp, med vilken du kan manövrera kameran trådlöst och fånga allt som fångar din uppmärksamhet. Med denna förmåga kan du omedelbart ta ett foto eller spela in en video på cirka 10 sekunder. Hänt något viktigt på vägen? Eller fick du en fantastisk utsikt på din resa? Med DDPAI Mini 3 kommer du aldrig att missa ett tillfälle att fånga ett intressant ögonblick igen!
 
Vad som skiljer DDPAI Mini 3 från andra bilkameror är dess moderna, tyska Red Dot och iF prisbelönta, noggrant övervägande design. Denna lilla, eleganta kamera kompletterar din bils interiör perfekt. Den är vridbar 360 ° och låter dig spela in vad som händer både på vägen och inuti fordonet. Och det finns inget som hindrar dig från att ta en fantastisk selfie medan du är på väg!
 
Dra nytta av kraften i DDPAI-appen. Ändra kamerainställningar, spela upp och redigera inspelade bilder och spara det sedan på din telefon eller dela det på sociala medier. Kamerans inbyggda Wi-Fi gör att du kan ansluta till din smartphone snabbt, säkert och gratis. Genom att spara inspelningar i telefonens minne får du inte bara bekväm tillgång till dem i alla situationer utan undviker också att förlora dem, även om du är utom räckhåll.

Specifikationer

Modell: Mini 3
Codec: H.264
Kameraupplösning: 1600p, 30FPS
Bildsensor: CMOS 5MP
Lins: 6 lager, glas, infrarött filter, 140 ° vidvinkel, F1.8 bländare
Wi-Fi-modul: 2.4GHz
Minne: Inbyggt eMMC-minne, loopinspelning
Videoutgång: Trådlös
Kompatibilitet: Android, iOS
Bildupplösning: 2688x1944
Videoupplösning: 1600p
RAM-minne: 1 GB

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: