Bestway

Bestway vars motto är “Your Fun is our Business”, har sedan start 1994 haft en vision att skapa roliga, varaktiga upplevelser för alla i världen genom deras produkter och tjänster de tillhandahåller. De har alltifrån pooler och tillbehör, vatten- och badleksaker, vinterleksaker, bärbara spa till sport-, rekreations- och campingprodukter.
 
Sedan Bestway grundades har de ägnat sig åt till att stärka deras kapacitet för forskning, design, utveckling och tillverkning samtidigt som de kontinuerligt utvidgar deras produkt- och varumärkesportfölj. Bestway säljer sina produkter i över 110 länder fördelat på 6 kontinenter världen över. Deras produkter är utformade till att tillgodose ett brett utbud av konsumentgrupper och geografiska marknader.
 
För att säkerhetsställa kundnöjdhet arbetar varje avdelning i Bestway nära för att tillhandahålla de bästa produktlösningarna och producera de bästa produkterna. I deras nära samarbete inkluderar deras teknikcenter, centrala laboratorier, kvalitetssäkrings center, vertikalt integrerade tillverkningssystem och deras väletablerade servicecenter för försäljning över hela världen. Allt för att tillgodose sina kunder med högklassiga produkter världen över!