Baseus Wing Mobilskal för iPhone 12 Mini - Vit

16268 - Baseus

Skydda din iPhone från fall, kladdiga fingeravtryck och mycket mer med detta vita mobilskal!

79.00 kr
Ordinarie 139.00 kr , du sparar 60.00 kr, (43%)
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
29 KR FRAKT (FRITT ÖVER 399 KR)
Det här vita Wing-mobilskalet från Baseus passar för din iPhone 12 Mini. Det är ett ultratunt men ändå hållbart telefonfodral som hjälper dig att hålla din iPhone säker och ren. Ytan är matt och behaglig att ta på och det skyddar perfekt mot repor och slitage. 
 
Mobilfodralet är extremt tunt, det är endast 0,4 mm tjockt. Detta, i kombination med sin behagliga yta att ta på och matta struktur gör att du inte ens känner att den täcker din telefon. Så du kan alltid använda din iPhone 12 Mini bekvämt. Full komfort, säkerhet och snygg design kan gå hand i hand - detta mobilfodral är det bästa exemplet på detta.
 
En annan fördel med det detta fodral är dess nano-beläggning, som hjälper dig att hålla ytan på din telefon ren. Det förhindrar effektivt att damm lägger sig på fodralet. Det låter dig också undvika besvärande fläckar och fingeravtryck. Du behöver inte ens tvätta fodralet i vatten - tack vare avancerad teknik blir det enkelt att hålla det rent.
 
Mobilfodralet är slitstarkt, flexibelt och hållbart. Dess vita färg gör att din iPhone ser väldigt elegant ut. Du kan snabbt och enkelt sätta på fodralet eller ta bort det från telefonen. Den anpassar sig perfekt till din smartphone och ger pålitligt skydd. Det skyddar också kameralinserna ordentligt. Med detta fantastiska fodral är du inte rädd för repor eller sprickor längre - även efter en lång tid kommer din iPhone att se ut som ny!

Specifikationer

Modell: Wing Case
Material: PP
Färg
: Vit
Kompatibel med: iPhone 12 Mini

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: