Baseus Nackstödshållare för mobil med laddare

17845 - Baseus

Med denna nackstödshållare för mobil kan du kolla på film i baksätet på bilen medan den laddar.

259.00 kr
Ordinarie 349.00 kr , du sparar 90.00 kr, (26%)
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
29 KR FRAKT (FRITT ÖVER 399 KR)

Den här nackstödshållaren för mobil är ett extremt praktiskt tillbehör till din bil. Hållare är från Baseus och förutom att den enkelt fästs på nackstödet har den även inbyggd laddning på 15W. Det här tillbehöret kommer göra ditt liv enklare och gör varje resa till ett nöje. Hållaren är vikbar och 360 ° justerbar, det kan vara ett praktiskt tillskott till ditt fordon. Dina barn kommer aldrig att bli uttråkade i baksätena igen - med hjälp av Baseus-hållaren kan du sätta på en saga, film eller serie och ladda din telefon samtidigt!

 

Baseus mobilhållare är främst en bekvämlighet. Behovet av att hålla telefonen i dina händer under lång tid kan vara tröttsamt och inte särskilt bekvämt - efter en tid börjar dina händer värka och din nacke kan börja värka efter att ha tittat nedåt på mobilen i dina händer. Genom att sätta upp hållaren på nackstödet ser du även til att barnen kollar framåt vilket kan förhindra åksjuka. Det är därför det är värt att ha en pålitlig mobilhållare - det låter barnen titta på en film, en serie eller en rolig video på Internet och ha kul under resan.

 

Den induktiva laddningsfunktionen gör att hållaren är en trevlig och användbar kombination. Med avancerad teknik för att minska energiförlusten och uppnå en konverteringsfrekvens på mer än 80% när du tittar på en film eller serie kan du ladda telefonen snabbt och effektivt - det tar bara 30 minuter att ladda batteriet till 50%! Hållaren är tillverkat av högkvalitativa material, tack vare vilket den sticker ut för sin ökade effektivitet. Den är också utrustad med ett komplext skyddssystem som möjliggör säker, riskfri laddning. Enheten är skyddad mot bland annat överhettning, kortslutning, överbelastning och överbelastning samt för hög eller för låg spänning. Allt detta gör att du säkert kan använda hållarens funktionalitet utan att oroa dig för att telefonen misslyckas eller skadas.

 

Tack vare hållarens praktiska design kan du fritt justera räckvidden från 5-25 cm. Du har också möjlighet att enkelt fälla in enheten så att den inte tar plats på baksätet. Med hjälp av det roterande huvudet kan du också ställa in smarttelefonens vinkel. Med Baseus kan du enkelt justera skärmens avstånd och telefonens position efter dina behov och du kommer alltid att njuta av en bekväm åktur, under vilken barnen inte kommer att bli uttråkad. En speciell klämma garanterar ett stabilt och säkert grepp. Oavsett om du kör på en slät väg, på stötar eller ojämn, stenig mark - även om du plötsligt bromsar kommer din telefon att vara säker och inte riskera att falla.

 

Hållarens praktiska design gör installationen lätt och smidig. Du kommer att utföra det i två enkla steg. Öppna först klämman och fäst den på nackstödsröret och fäst den sedan med en mutter. Hålen på båda sidor av klämman förhindrar att knapparna på telefonen blockeras och möjliggör fri användning. Universal USB-C-port gör laddningen enkel. En speciell lysdiod ger dig nödvändig information om laddningsstatus. Allt detta gör att hållaren med Baseus-laddare fungerar perfekt i din bil och gör varje resa trevligare.


Specifikationer

Modell: Energy Storage Backseat Holder Wireless Charger / WXHZ-01
Ingångsström: Typ-C 5V~2A; 9V~2A; 12V~2A
Utspänning: 5W/7.5W/10W/15W
Kompatibel med: Smartphones från 4,7 till 6,5 tum
Färg: Svart

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: