Baseus Encok Trådlösa Hörlurar W17 TWS - Vit

17776 - Baseus

Stilrena trådlösa hörlurar med kristallklart ljud!

499.00 kr
Ordinarie 699.00 kr , du sparar 200.00 kr, (29%)
I lager (10 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
29 KR FRAKT (FRITT ÖVER 399 KR)
De här vita, trådlösa Encok W17 TWS-hörlurarna från Baseus kommer att ge dig den bästa kombinationen av teknik, komfort, bekvämlighet och utseende vilket ger användaren högsta komfort och Hi-Fi-kvalitet i hörlurarna. Dessa hörlurar har avtagbara öronkrokar så att du själv kan välja när det passar eller inte, öronkrokarna är perfekt för det högintensiva träningspaset. Öronkrokarna kan även justeras efter örat vilket gör att du inte kommer tappa hörlurarna under högintensiv träning. 
 
Hörlurarna har förutom hög komfort och anpassningsförmåga även en utmärkt ljudkvalitet och lång batteritid. Hörlurarna har 30 timmars batteritid, 300 timmars standbytid. Med en kontinuerlig användning av 70% volym håller hörlurarna upp till 5 timmar. Med ett laddningsfodral laddas hörlurarna först ut efter 30 timmar. Laddningsfodralets batterikapacitet är 500 mAh, men batterikapaciteten för en hörlur är 50 mAh. Både trådbunden och trådlös laddning är möjlig. När du har placerat fodralet på laddaren startar laddningen omedelbart (Kompatibel med alla vanliga Qi trådlösa laddare).
 
Den nya Bluetooth 5.0 möjliggör snabbare överföring och bättre kompatibilitet. Den nya tekniken stöder dubbla SBC- och AAC-kodningsprotokoll för att minimera förlusten av ljudkvalitet och ge ännu mer kvalitet på musiken som spelas. En tvåkanalig anslutning och inget master-slave-förhållande i in-ear-hörlurarna möjliggör gratis växling mellan en / två hörlurar.

Specifikationer

Modell: Encok True Wireless Earphones W17 / NGW17-02
Material: ABS, PC
Färg: Vit 
Bluetooth version: 5.0
Bluetooth räckvidd: 10 meter
Användningstid: Upp till 5 timmar (70% maximal volym)
Standby tid: omkring 300 timmar
Frekvens: 20 - 20 kHz
Hörlur batterikapacitet: 50 mAh
Fodral batterikapacitet: 500 mAh
Laddningstid sladd: ca 1,5 timme
Trådlös laddningstid: ca 2 timmar
Laddningsgränssnitt: USB-C

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: