Baseus Billampa Ljust ljus - Svart

17965 - Baseus

En lampa med mjukt ljust ljus som är snäll mot ögonen och är perfekt att ha bilen när du behöver lite extra ljus.

199.00 kr
Ordinarie 249.00 kr , du sparar 50.00 kr, (20%)
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
29 KR FRAKT (FRITT ÖVER 399 KR)
Med den här praktiska och kompakta svarta lampan från Baseus kan du få en extra lampa inne i din bil. Lampan har en beröringssensor, dess magnetiska design ser inte bara snygg ut utan är tillverkad av högkvalitativa material. Den ska monteras på insidan av bilen och lampans lampa är inte skadlig för din syn. Lampan har en matt diffusor med hög ljusgenomsläpplighet, ljusstrålning i sidled som minskar ljusstrålarna, som direkt påverkar ögonen. Enhetlig belysning, ingen bländning. Den har ett stort ljusfält, jämn och mild belysning. En naturlig färgtemperatur på 4000K och högkvalitativa lysdioder ger tillräcklig ljusstyrka för läsning inne i bilen. 
 
Lampan är utrustad med en pekpanel för större användarvänlighet. Tänd lampan genom att försiktigt trycka på knappen och ställ in en av två ljusstyrkenivåer med ett kort tryck. Den har en magnetisk lamphållare som hjälper till att hålla enheten jämn på ojämna vägar. Du behöver inte oroa dig för att skada lampan, det starka och stabila fästet förhindrar att enheten faller även under de svåraste förhållandena på vägen. Det är mycket enkelt att fästa lampan på olika ytor i din bil och det kräver inga verktyg. Tillåter icke-invasiv fixering av lampan på takmaterialet. Enkel och innovativ lösning. Du behöver bara rengöra ytan med en trasa, dra av 3M-tejpen från aluminiumstationen, fäst den magnetiska basen till den plats som passar dig bäst och sedan fästa lampan på magnetbasen. Den trådlösa och magnetiska lampan kan demonteras när som helst.
 
Sätt lampan i fram där du kan läsa, eller i bagageutrymmet för att lättare se eller ha lampan lös som en ficklampa för att lätt kunna leta efter föremål i bilen eller för att kunna kontrollera fordonets skick. Det 10,7 mm tjocka mattmetallhöljet är snyggt, har hög kvalitet och passar perfekt in i bilens interiör.
 
Tack vare det inbyggda 400mAh-batteriet kan du ladda lampan via en vanlig USB-kabel och använda den trådlöst. Upp till 3 timmars ljus i första läget. Upp till 1,5 timmars ljus i det andra läget.

Specifikationer

Modell: Bright Car Reading Light / CRYDD01-01
Material: PC + ABS
Färg: Svart
Vikt: 109g
Ingång: 5V - 1A
Batteri kapacitet: 400 mAh
Laddningskontakt: Micro USB
Laddningstid: ca 1 timme
Användningstid: Läge 1: 3 timmar / Läge 2: 1,5 timmar

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: