Om oss

 

HandelsAvenyn är ett familjeägt e-handelsföretag inom elektronik, hem & trädgård, sport & fritid, DIY, spel, leksaker, hobby & samlarsaker för både vuxna och barn.

Drömmen om att starta ett e-handelsföretag kom när vårat första barn föddes 2015 och vi startade smått men när vi fick vårat andra barn 2016 tog vi ett steg av tro och körde fullt ut med företaget.

Tanken när vi startade företaget 2015 var att starta ett e-handelsföretag som erbjöd både oss som familj en frihet att jobba tillsammans samtidigt som vi kan erbjuda våra kunder friheten att slippa stressen av att åka till affären för att handla, kunna erbjuda tillgängligheten av att kunna handla när det passar och få sina varor hemskickade.

Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. Därför har vi valt att ha ett brett sortiment av elektronik, hem & trädgård, sport & fritid, spel, leksaker, barnartiklar och inredning av god kvalité till bästa pris och ge våra kunder bästa möjliga service och skänka er glädje varje gång ni öppnar ett paket från oss. Så välkomna att njuta av vår utbud av smarta varor för hela familjen.

 

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du önskar mer information. Du når oss på kundservice@handelsavenyn.se eller 0763-97 73 20. Du är även välkommen att följa oss via Facebook, Instagram och nyhetsbrev.

 

Bästa hälsningar

 

Johan Nygren och Johanna Barrera

 

HandelsAvenyn AB, organisationsnummer: 559183-8486

Nätbutik: www.handelsavenyn.se